De praktijk van Team Meijer

Welkom in onze praktijk!

Team Meijer professionele mondzorg biedt zorg op maat: tandheelkundige zorg die het best bij u past. Onze praktijk kenmerkt zich door een enthousiast team van medewerkers die elk hun eigen discipline hebben en dezelfde visie met als doel de beste zorg voor uw gebit! Om onze patiënten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werken wij met persoonlijke aandacht en op maat gemaakte behandelplannen.

Let op: Op dit moment hanteren wij een patiëntenstop in de praktijk. Alleen patiënten uit Maurik kunnen zich nog aanmelden bij onze praktijk.

Behandelingen

In onze praktijk kunt u terecht voor algemene behandelingen en mondverzorging, maar ook voor gespecialiseerde zorg zoals implantologie, reconstructieve tandheelkunde, orthodontie, kaakgewrichtsklachten, kroon en brugwerk, facings, gebitsprothese en uitgebreide gebitsreiniging.

Voorafgaand aan iedere uitgebreide  behandeling stellen wij een op maat afgestemd zorgplan voor u op. Voor een compleet overzicht van alle behandelingen kunt u kijken op de pagina behandelingen.

Huisregels

De huisregels in onze praktijk zijn bedoeld om u zo prettig mogelijk te helpen. Hieronder de belangrijkste regels voor een soepel verlopend bezoek.

  • Mobiele telefoon in de behandelruimte: In de behandelruimtes graag uw mobiele telefoon uitzetten of op vliegtuigmodus;
  • Rookverbod: Het is in de gehele praktijk verboden om te roken;
  • Geen huisdieren toegestaan: Huisdieren worden in onze praktijk vanwege ISO en HKZ certificering niet toegelaten in verband met hygiëne. Heeft u een hulphond? Dan mag deze met u mee tot de wachtkamer;
  • Tijdens de behandeling: Gelieve niet met meer dan twee personen de behandelruimte binnen te gaan. Kleine kinderen mogen onder begeleiding van één ouder naar binnen.
  • Afspraak afzeggen: Dit kan telefonisch tot minimaal 24 uur van tevoren. Bent u te laat met afmelden? Dan moeten we hiervoor helaas kosten in rekening brengen.

Tip! Handige timer app

Download

Certificaten

De certificaten van Team Meijer