Tandartsassistent(e)

Tandartsassistent(e)

Gepubliceerd op 30 november 2023.

Bij Team Meijer zoeken we een gedreven tandartsassistent(e) om ons team te versterken. Als jij waarden zoals toewijding, vriendelijkheid en het helpen van anderen hoog in het vaandel hebt, dan zijn wij op zoek naar iemand zoals jij. Samenwerking staat bij ons centraal, en we waarderen elke rol binnen ons team.

Als tandartsassistent bij Team Meijer in Maurik ben je een schakel in ons toegewijde team. Je ondersteunt de tandarts door administratieve taken uit te voeren, te assisteren bij diverse tandheelkundige behandelingen en ervoor te zorgen dat de praktijk soepel en efficiënt draait. Voorbereiding en opruiming van behandelkamers, geruststellen van patiënten en het verstrekken van behandelinformatie behoren tot je dagelijkse taken. Bovendien draag je zorg voor een hygiënische werkomgeving en beheer je de sterilisatieruimte.

Jouw profiel:

Ervaring als tandartsassistent is een pluspunt.
Je bent sociaal, communicatief vaardig, een teamspeler, flexibel en sterk gericht op de patiënt.
De intentie om je voor langere tijd aan onze praktijk te verbinden.

Wij bieden:

Bij ons vind je een hecht en enthousiast team, waar servicegerichtheid voorop staat. Onze collega’s zijn bereid een extra stap te zetten om voor elke patiënt het verschil te maken. Onze praktijk biedt bijna alle disciplines onder één dak. Maak gerust een afspraak om de praktijk te bekijken en je zult overtuigd zijn.

Meer informatie?

Ben jij klaar voor deze nieuwe uitdaging en om onze algemene praktijk en verwijspraktijk voor orthodontie, restauratieve tandheelkunde en implantologie te versterken? Past deze vacature bij jou? Of heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via 0344-691900.

Terug naar overzicht

Certificaten

De certificaten van Team Meijer